Kedves Gazdik!

A szombati kiképzésen jelenlévők támogatták a felvetést (ez úton is köszönjük!!!), hogy olyan helyekre és olyan emberekhez is eljusson a kutyakiképzésről és a kutyákkal elért eredményekről egy kis összeállítás videó, illetve képek formájában, ahol a kutyatartásnak közel sincs ilyen kultúrája, mint nálunk. Ezzel egy kis mosolyt csalva az arcukra és vidámságot vinni a mindennapjaikba. 

Emellett adománygyűjtést szervezünk és a videó összeállítással a felajánlott tárgyak Kongóba, árva gyerekeknek kerülnek átadásra, az Afrikáért Alapítványon keresztül. Adomány alatt senki ne gondoljon nagy dolgokra. Füzeteket, ceruzát, tollat szeretnének, amit az iskolában tudnak használni. Nagyon örülnek a plüssjátékoknak és a társasjátékoknak, amivel kicsik és nagyok együtt játszhatnak. Biztos mindnyájunknál van otthon egy felesleges toll, vagy padláson heverő plüss, esetleg egy, már nem használt tolltartó, amik nekünk már nem fontosak, akihez kerül, ő viszont nagyon hálás lenne érte.

Az alapítvány azt ígérte, hogy küldenek majd fotókat, amikor a gyerekek megkapták az ajándékokat, és fontosnak tartják, hogy megtudják kitől is kapták (ezért készül videó és képek). 

A gyűjtés vége november 23. (szombat). November végén indulnak Kongóba, akkor viszik a csomagokat.

Szeretnénk a beleegyezéseteket kérni, hogy ezen a videón, illetve a képeken feltüntethetjük-e a neveket? Természetesen aki nem szeretne rajtuk szerepelni, vagy csak név nélkül, ezt tiszteletben tartjuk!

Előre is köszönjük!

Üdvözlettel:

Laciék

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr235601862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása