plakat.jpg

Iskolánk tagjai tartottak ma nyílt napot, aminek célja az volt, hogy mindenki betekinthessen abba, mi is folyik egy kutyakiképzés órán, mit és hogyan tanítanak meg gazdiknak és kutyusaiknak. A tikkasztó hőség megviselt embert és állatot egyaránt, de ennek ellenére jól teljesítettek a kis tanítványaink minden csoportban.

Elsőként az ovis csoport kiképzés-bemutatóját láthatták az érdeklődök, 8 hónapos kortól ajánlott ez a formája a kutyák tanításának. 

Ezt követte az idősebb kutyák tanításának bemutatása. Knitlhofferné Anikó aki egyébként maga is kutyakiképző, szakmai igényességgel ám közérthetően kommentálta a pályán történteket, így a nézőközönség teljes képet kaphatott arról, hogy mit miért és hogyan tanítunk a Kutyaszerviz Kutyaiskolájában.

A kutyás programok zárócsoportja a bemutatós csoport műsora volt. E csoport tagja már több helység falunapján, és egyéb rendezvényeken is "felléptek" így a gyakorlott, profi kutya-gazda párosokat is láthatták a kedves egybegyűltek, s képet kaphattak arról, milyen ügyes is lehet kedvencük, ha rendszeresen járnak a kiképzésekre.

Ezt követően egy birkaterelés -produkciót láthattunk, igazán lenyűgöző volt az irányítás és a terelő kutyák teljesítménye, bevallom nekem bizony leesett az állam, fantasztikusan látványos volt. De ha ez még nem lett volna elég kérem kacsaterelés is volt::-)

Az állatos programok záróprodukcióját pedig Waldez Laciék mutatták be nekünk, képet kaphattunk a western-lovaglás rejtelmeiről, a marha tereléséről, befogásáról, a nyergek kialakításáról történelmi háttéranyaggal egyetemben. Lovak és lovasaik elképesztő precízséggel hajtották végre a feladatokat. Majd egy igazi foltos lovacskán - Botin - lovagolhattak is az arra kellően elszánt látogatók:-)

A meghívott zenekar a gazdag napi program után kellemes kikapcsolódást nyújtott zenéjével.

Meg kell még említenem, hogy egész nap jelen voltak a Siófoki Állatmenhely képviselői, a Husse Állateledel standja, állatorvoshoz lehetett írásban kérdést intézni, melyet dobozba gyűjtöttünk.

Nagyon szépen köszönjük a részvételt mindenkinek, és remélem mindenki remekül érezte magát egy igazi 

ÁLLATI -nyílt napon a Kutyaszerviz Kutyakiképző pályáján!

A nyílt napon készült fotók az alábbi linken elérhetők és letölthetők a szokott módon

https://plus.google.com/u/0/photos/115253369083770243774/albums/6188495474829327105

U-COO

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr467744164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása