Ma egy igen tiszteletreméltó, és nagyon kedves csoporttársunkról írok: Iványi  Gáborról és kutyájáról, a méltóságteljes magyar vizsláról Edéről:

Ede és Marcipán együtt kezdték a fegyelmező oktatásokat a Kutyaszerviz Kutyaiskolában ez előtt 4 évvel. Nagyon sok kedves és vicces emlékem van Edével kapcsolatban, aki sportot űzött abból, hogy Marcipán kutyámat homlokon vizelje, aki annyira örült nekem egy alkalommal, hogy szó szerint letepert a földre és nyakamtól a homlokomig "végigpuszilt". Ede több alkalommal előttünk ment a sorban, s folyton farokcsóválva követte Gábor gazda vezényszavait. Képzeljétek, amikor Edének levágták a farkát rövidebb méretűre, mert kis baleset érte, volt rajta egy méretes kötés. Marcipán fiam ezt a kötést plüssjátéknak nézte, s ahogy Ede haladt előttünk csóválva a bekötözött farkát, Marcipán ugyanarra a ritmusra forgatta a fejét, szemét kizárólag a kötésen tartva, én azon aggódtam, nehogy a kutyám egyszercsak ráugorjon, mozgó játéknak nézve szegény vizsla bekötözött farkát:-) 

Gábor bátyám a Kutyaszerviz csapatának legteljesebb egyetértésével kiérdemelte a "leghűségesebb kutyás" -nak járó Kupát, melyet ma ünnepélyes keretek között át is adott neki Knitlhoffer László kiképző, az egyesületünk elnöke. Kiérdemelte, mert nagyon kitartóan, és hűségesen járt hóban/fagyban, kemény mínuszokban is kiképzésre vidéki otthonából, kiérdemelte, mert egy műtétje után pár nappal már megjelent az órán. Soha nem adta fel, hogy Ede megtanuljon apportozni is, ami pedig nem volt egyszerű, de ma már vidáman, "füllobogtatva" szalad Szuszka apportfájáért, hogy aztán imádott gazdájához vihesse.

Az élénk, szeles természetű vizslakölyökből egy nagyon kedves, fegyelmezett kutya vált kitartó gazdája kezei között, aki nem keveset küzdött, hogy pontosan be tudja tartani a kiképzőnk útmutatásait.

Azt gondolom, hogy a Kutyaszerviz Kutyaiskola és Egyesület tagjai nevében is szólok, amikor tiszta szívből GRATULÁLOK e kedves Úrnak a teljesítményéhez, és mély elismeréssel tisztelgek az ő kitartása előtt!

kupa.JPG

U-COO

https://plus.google.com/photos/101748669037477848161/albums/5936482462624335009?banner=pwa&authkey=CLTrwKj4qdesiwE

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr405586720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása