A mai vasárnapi kiképzésen kedves kutyabarátaim nagy fejlődést mutattak, mind a fegyelmező, mind az ügyességi,de legfőképp az őrző-védő gyakorlatok terén. Cony, Andrea kutyája valami fantasztikus, és ugrásszerű fejlődést mutatott, bátorsága és ügyessége látható a fotókon. Dorina kutyusa ugyancsak remekelt, ahogy Jack is, és Lili és Lenke. A döbbenet ugyanakkor számomra Tima fürkész- gyakorlata volt. Kétszeri ismétlést követően a kutya iskolapélda-szerűen hajtotta végre a feladatot. Egészen elképesztő néha, hogy négylábú barátaink mennyire értelmesek, a véleményem szerint azonban nagyon sokat számít a gazda és az eb közötti kötődés. Szöszke....szintén meglepetést okozott, fantasztikusan bátor volt az őrző - védő gyakorlatoknál, és mivel én láttam korábban is a teljesítményét...hát bizony lenyűgözött. Olyan fantasztikus látni, ahogy a kutyák formálódnak a királyi város legjobb kiképzőjének - Knitlhoffer László - keze alatt... A saját kutyámra is igaz ez, Marcipánra. Laci-mester észreveszi, hogy mi a gyengéje a kutyának,elmagyarázza, tanácsot ad a gazdának, s ha a gazda megfogadja a tanácsot...láthatja az eredményt, ami bizony felemelő érzés!! Fontos még,hogy gazda és kutya között a kötődés,a szeretet meglegyen. Ezt látom minden kedves csoporttársamnál, bármelyikük kutyája szívesen lennék,mert látom a gondosságot, a törődést, a gyengéd odafigyelést. Ha a kutya érzi,hogy a gazdi rajong érte....bármit megcsinál!

Számomra nagy öröm, ha csoporttársaim kutyáján is látom a fejlődést, láttam őket kezdőként, végignéztem a küzdelmeiket, a kitartásukat, s amikor mindennek látható eredménye van....hát igen...na az a felemelő érzés. Igyekeztem a fotókkal bemutatni, hogy hol is tartanak MOST a kutyusok! De hát mit is várunk a város legjobb kutyakiképzőjétől???- hát a maximumot!

Szerintem e fotók bizony magukért beszélnek:

 

https://plus.google.com/u/0/photos/102307834040745043520/albums/5999400688107298353

 

U-COO

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr995964306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása