2013. október 19-én rendezték meg első alkalommal a székesfehérvári Halünnepet, s a szervezőktől meghívást kaptunk, hogy kutya-show-val is színesítsük a programokat.

Örömmel tettünk eleget a meghívásnak, s kivonultunk a bemutatócsapattal, hogy a népes közönséget ismét elkápráztassuk a Kutyaszerviz Kutyaiskola négylábú tanulói produkcióival.

A bemutatót megelőzően sok kedves gyermek és felnőtt is odajött barátkozni a kutyáinkhoz, akik persze szívesen gyűjtöttek be egy kis plusz simogatást és szeretgetést.

Knitlhofferné Pintér Anikó volt a "főkonferanszié" - aki egyébként okleveles kutyakiképző is egyben - személyében, egy hozzáértő szakember kommentálhatta a kíváncsi közönségnek, hogy mi is történik a pályán. A fegyelmező gyakorlatok és az ügyességi feladatok, is nagy sikert és tapsot arattak a nézők körében, azonban most is az őrző-védő bemutatónk vitte a pálmát.

Jack, Zsömi, Zápor, Dalma, Béla bácsi, Marcipán és Bömbi profi bemutatósokhoz méltóan, hibátlanul hajtották végre a feladatokat. Öröm volt nézni, hogy ámulnak az emberek Zápor cirkuszi mutatványnak is beillő külön show-ján, Bömbi apportírozásán és babakocsi őrzésén, ahogy szurkolnak Marcipánnak és Béla bácsinak a csibészelésnél, s lelkesen emelik tapsra a kezüket az akadálypálya nehézségeit is könnyedén leküzdő Dalmát - a repülő kutyát - látva.

Köszönjük a szervezőknek a meghívást, s a kedves közönségnek a tapsot és a biztatást!

Jövőre ismét találkozunk!

ezt.JPG

U-COO

https://plus.google.com/photos/101748669037477848161/albums/5936504218731932785?banner=pwa

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr115589169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása