Meghívást kaptunk a szervezőktől, hogy a hagyományosan minden évben, szeptember elején megrendezett repülős bemutatón kutyás programmal színesítsük a palettát.

A repülős bemutatók, és a kísérőprogramok színes kavalkádja feldobta a csapat hangulatát, s jómagam is izgatottan vártam, hogy a mi bemutatónk is arat-e akkora sikert, mint egy helikopter fel- és leszállása:-) , bár bevallhatom a Grippenek láttán én is eltátottam a számat!

A szokásos bemutatós csapatunk kiegészült Zoltánnal és Dalmával a fiatal Dalmata kutyalánnyal, aki szó szerint repül a levegőben az akadályok fölött.

Zápor újabb futurisztikus mutatvánnyal rukkolt elő, és Bömbi kisasszony is csodálatosan balettozott végig a vékony léceken.

Remek vasárnap volt ez a többi között, és szerintem a bemutatónk alkalmas volt arra, hogy a közönség tagjainak leendő „hobbikutyásoknak” megmutassuk: mi mindenre lehet képes kedvencünk pár óra kiképzés után, legyen a kutyus kicsi, nagy, öreg, fiatal, keverék vagy fajtatiszta, menhelyi vagy tenyésztőtől vásárolt.

A bemutatócsoport több tagja egyszerű hétköznapi kutyásként kezdte, és azért keresett iskolát, mert a kutyája valamiért problémás volt: agresszív, félős, hiperaktív… stb., ám végül annyira beleszeretett mindegyikőnk a kutyázásba, hogy „ott ragadtunk” a kutyaszerviz pályáján, és mára már mi mutatjuk be a közönségnek, mit is lehet kihozni egy kezdetben félős, vagy épp kelekótya négylábú társunkból.

 

U-COO

 

IMG 8081IMG 8077

IMG 8089

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr315505109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása