Kora reggel több autóval együtt érkeztünk a börgöndi repülőtérre, miután sikerrel megtaláltuk a nekünk szánt pályát és elhelyeztük a járműveket, és fő támogatónk, a Cukidiszkont „büfékocsija” is a helyére parkolt, áldomást mondtunk az előttünk álló nap várható sikerei érdekében.

A „Cuki-sátor” felállításával volt némi késedelem logisztikai problémák miatt, ám Dénes és Dániel  a „D&D Corp.” megoldotta a helyzetet.

 

Sajnos a pályánk igencsak telített volt szúrós bogánccsal és egyéb tüskés gyomnövénnyel, ami gátolta kutyáinkat már egyáltalán a járásban is, az én cipőmet is több alkalommal átszúrta. Utczás „Kertész” István, a mi Pistink azonban hamarost gereblyét ragadott, és elkezdte a mentesítést. Szegény Bömbi kisasszonyra rájárt a rúd, egyfolytában belegabalyodtak a bundájába az ágas-bogas tüskés gyomok.

 

A „fellépésünket” megelőzően ebédre is hivatalosak voltunk a repülőgép hangárban felállított „tábori ebédlőben”, ahová a „Cuki-furgon” puttonyában utaztunk. Amikor Dénes-bátyánk ránk csukta a tolóajtót, hát meglepetésként ért minket az a teljes vaksötétség, ami bent honolt. Izgalmas volt, mert semmiféle tájékozódási pontot sem irányt nem tudtunk kikövetkeztetni, s a megérkezéskor bizony igyekeztünk minél hamarabb elhagyni az éjsötét „katlanmeleg” bádogdobozt (…szerintem többet egyikünk se fog oda hátra ülni…:-)

 

Beszámolómat azzal zárnám, hogy igen nagy megtiszteltetés érte a Kutyaszerviz Kutyaiskola bemutatós csapatát – s ebbe kutyáink is beleértendők – hiszen megismerkedhettünk Farkas Bertalannal, az első magyar űrhajóssal. A dandártábornok úrral közös fotót is készíthettünk.

 

U-COO

IMG 8058

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr545505113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása