A Kutyaszerviz Egyesület kis csapata ismét bizonyságot tett tisztaszívűségéről és csapatszellemiségéről. Egészen elképesztő dolgokat produkáltak ma négylábú hű társaink, s a kiképzőnk ezt igen nagy örömmel tolerálta. Valahogy minden kutyus oly boldogan fogott bele a kiképzésbe, hogy láthatóan élvezték az órát, s a gazdik nem különben. A karácsony előtti órán is azt éreztem az izgatott készülődést, minden csoporttársam meghatottan vette a társa kis figyelmességét, s a Szeretet Ünnepén ez bizony igencsak nagy dolog, egy kis figyelmesség és máris van egy új barátod! Krisztina és Erzsikéék kedves meglepetése, no meg Laci fantasztikus és személyre szabott ajándéka a meghatódásig fokozta a karácsonyi készülődés szeretetteljes érzetét. De ha ez még nem lenne elég ahhoz, hogy a legerősebb férfigazdák is könnycseppet morzsoljanak el arcukon, a mai, szilvesztert megelőző kiképzés felülmúlta és bízvást állíthatom: felborzolta a kedélyeket. Fantasztikusnak és  -legalábbis – Székesfehérvárt tekintve – példa  nélküli összetartást mutatónak gondolom azt, hogy a Kutyaszerviz Egyesület Elnöke által prezentált pezsgőt, a Cuki Diszkont design-os- poharaiból elfogyasztva kívántunk őszinte szeretettel minden gazdinak Boldog Új Évet!

Ezek utáni – talán nem egyedüli – eufórikus érzéssel telve kívánok magam is Szeretetben, s kutyakiképző órákban gazdag, Boldog Új Esztendőt!

U-COO

Valamennyi kép megtekinthető a linket követve majd a lejátszásra kattintva, vagy folyamatos lejátszással, vagy a Decemberi album végét megkeresve.  

Az indafotóra is hamarosan felkerül mind, addig is egy ki ízelítő:

Tudod kiskutyám, 3 éve és 2 napja, hogy megérkeztél hozzám egy nagy kartondobozban. Picike fekete szőrmegombóc voltál, s azonnal megszerettelek. A lakásban melletted aludtam a földön, hogy megszokd a helyed, és ne sírj anyukád után. Aztán mikor nagyobb kutyus lettél beírattalak a Kutyaszerviz Kutyaiskolába. A  tanárbácsi azt mondta, hogy tehetséges vagy, és okos kutya leszel. Általad megismertem sok jó embert, rengeteg jó élménnyel lettünk gazdagabbak mindketten. Az iskolában jól teljesítettél, sokat tanultam én is rólad és a többi kutyáról is. Te pedig ügyesen összebarátkoztál az osztálytársaiddal és mindketten rendkívül jól éreztük magunkat az órákon. Ha te nem lennél, sose ismertem volna meg a csoporttársaid gazdáit akik remek emberek, és szegényebb lett volna az életem. Mivel azonban Te vagy nekem kiskutyám, így mindketten jóbarátokkal lettünk gazdagabbak.

Így, ma a Szeretet Ünnepén köszönetet mondok Neked, hogy mindez megtörtént Velem!

U-COO


Újabb fotók kerültek fel a karácsonyi kiképzésről. 

 

A Karácsonyt megelőző kiképzésen a Kutyaszerviz SE Elnöke, kedves kiképzőnk : Laci, nagyon kedves meglepetéssel készült. Biztos vagyok benne, hogy minden csoporttársam pont annyira meghatódott, és örült, mint jómagam! Ezúton kívánok minden kedves csoporttársamnak és négylábú társának Békés Áldott Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Mónika

Természetesen a képek a Kutyaszerviz.hu galériában is elérhetőek a decemberi mappában és diavatítés formájában is megnézhetőek.  

süti beállítások módosítása