A Kutyaszerviz Egyesület kis csapata ismét bizonyságot tett tisztaszívűségéről és csapatszellemiségéről. Egészen elképesztő dolgokat produkáltak ma négylábú hű társaink, s a kiképzőnk ezt igen nagy örömmel tolerálta. Valahogy minden kutyus oly boldogan fogott bele a kiképzésbe, hogy láthatóan élvezték az órát, s a gazdik nem különben. A karácsony előtti órán is azt éreztem az izgatott készülődést, minden csoporttársam meghatottan vette a társa kis figyelmességét, s a Szeretet Ünnepén ez bizony igencsak nagy dolog, egy kis figyelmesség és máris van egy új barátod! Krisztina és Erzsikéék kedves meglepetése, no meg Laci fantasztikus és személyre szabott ajándéka a meghatódásig fokozta a karácsonyi készülődés szeretetteljes érzetét. De ha ez még nem lenne elég ahhoz, hogy a legerősebb férfigazdák is könnycseppet morzsoljanak el arcukon, a mai, szilvesztert megelőző kiképzés felülmúlta és bízvást állíthatom: felborzolta a kedélyeket. Fantasztikusnak és  -legalábbis – Székesfehérvárt tekintve – példa  nélküli összetartást mutatónak gondolom azt, hogy a Kutyaszerviz Egyesület Elnöke által prezentált pezsgőt, a Cuki Diszkont design-os- poharaiból elfogyasztva kívántunk őszinte szeretettel minden gazdinak Boldog Új Évet!

Ezek utáni – talán nem egyedüli – eufórikus érzéssel telve kívánok magam is Szeretetben, s kutyakiképző órákban gazdag, Boldog Új Esztendőt!

U-COO

Valamennyi kép megtekinthető a linket követve majd a lejátszásra kattintva, vagy folyamatos lejátszással, vagy a Decemberi album végét megkeresve.  

Az indafotóra is hamarosan felkerül mind, addig is egy ki ízelítő:

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr674986772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása