A mai kiképzésen főleg Editnek, Béla bácsi pótanyukájának szorítottunk, hogy sikerüljön jobbra át esetén jobbra fordulnia:-) Nincs könnyű dolga Editnek, aki nem a saját kutyáját képzi, Béla bácsi is idős már, és Edit pedig most tanulja a pórázkezelést. A "csibészelés" viszont határozottan jól ment kettejüknek, ahogy a behívás is alakul már.

A mai beszámolómban kiemelném még Coney-t Andrea kutyáját és Riley-t Dorina társát. Coney az első pár alkalommal,mikor találkoztunk bizony nagyon félénk, bizalmatlan és visszahúzódó volt, mára pedig teljesen kinyílt a kutya, önfeledt játékba kezdett Marcipánnal, ha megérkezem ő odaszalad hozzám szeretettel üdvözölni, és a munkája is dícséretes, ami kitartó szeretett gazdájának Andreának köszönhető. 

Riley teljes ellentéte volt természetben Coney-nak, kicsit agresszívebb volt a kelleténél, és eléggé renitens, most viszont fegyelmezetten dolgozik Dorinával, és látványos sikereket érnek el napról napra.

Ezúton is kívánok nekik további kitartást, és nem szűnő lelkes kiképzésre járást:-)

A mai kiképzés remek fotói az alábbi linken elérhetők és letölthetők:

 https://plus.google.com/u/0/photos/102307834040745043520/albums/6018178144851361633

U-COO

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr156220734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása