Kedves Gazdik!

A szombati kiképzésen jelenlévők támogatták a felvetést (ez úton is köszönjük!!!), hogy olyan helyekre és olyan emberekhez is eljusson a kutyakiképzésről és a kutyákkal elért eredményekről egy kis összeállítás videó, illetve képek formájában, ahol a kutyatartásnak közel sincs ilyen kultúrája, mint nálunk. Ezzel egy kis mosolyt csalva az arcukra és vidámságot vinni a mindennapjaikba. 

Emellett adománygyűjtést szervezünk és a videó összeállítással a felajánlott tárgyak Kongóba, árva gyerekeknek kerülnek átadásra, az Afrikáért Alapítványon keresztül. Adomány alatt senki ne gondoljon nagy dolgokra. Füzeteket, ceruzát, tollat szeretnének, amit az iskolában tudnak használni. Nagyon örülnek a plüssjátékoknak és a társasjátékoknak, amivel kicsik és nagyok együtt játszhatnak. Biztos mindnyájunknál van otthon egy felesleges toll, vagy padláson heverő plüss, esetleg egy, már nem használt tolltartó, amik nekünk már nem fontosak, akihez kerül, ő viszont nagyon hálás lenne érte.

Az alapítvány azt ígérte, hogy küldenek majd fotókat, amikor a gyerekek megkapták az ajándékokat, és fontosnak tartják, hogy megtudják kitől is kapták (ezért készül videó és képek). 

A gyűjtés vége november 23. (szombat). November végén indulnak Kongóba, akkor viszik a csomagokat.

Szeretnénk a beleegyezéseteket kérni, hogy ezen a videón, illetve a képeken feltüntethetjük-e a neveket? Természetesen aki nem szeretne rajtuk szerepelni, vagy csak név nélkül, ezt tiszteletben tartjuk!

Előre is köszönjük!

Üdvözlettel:

Laciék

U-COO 2013.10.26. 21:11

Kiképzés a ködben

A szeszélyes októberi időjárás oly mértékben megtréfált minket, hogy még ködben kezdtük el a kiképzést, később a Nap ereje győzött, és verőfényben fejeztük be.

Kutyáink vidáman játszottak, lelkesen hajtották végre a feladatokat - kivéve a fektetést, ahhoz nem nagyon fűlt a foguk, hogy a vizes talajra feküdjenek.:-) viszont minden másban igencsak remekeltek, ennyi dícsérő szót már régen hallottam kiképzőnk szájából...

A Kutyaszerviz fotósa viszont remek, művészinek is beillő képeket tudott készíteni az érdekes fényhatások miatt.

https://plus.google.com/photos/101748669037477848161/albums/5939035649384675873

U-COO

süti beállítások módosítása