kutyaszerviz 2013.04.21. 19:37

Kedvencek

A mai kiképzésen végre bejutottunk a pályára! Rég nem látott csoporttársak is eljöttek, nagy volt az öröm kutyák és gazdik vidáman üdvözölték egymást. Anikó és pici Anikó is eljöttek a jó időben, a kisded vidáman kacarászott a sok kutyus láttán.

A kiképzés alatt egyikünk megjegyezte, hogy „Ezek nem csak kutyák, hanem Kedvencek”. Ezen elgondolkoztam kicsit, s végignézve rajtunk, bizony nagy igazságot mondott Zoli, hiszen szemmel látható és kézzel is fogható a szeretet, a kötődés kutyák és gazdik között. Mindegyikük igazi családtag. Roki és Marcipán például már a gazdája nevét is megtanulta, s ha kiképzőnk kimondja a gazda nevét, a kutya már indul is hozzá, mert tudja, hogy ő következik a sorban. Fantasztikus élőlények a kutyák, értünk élnek, kedvünket keresik, megértik szavunkat, sokszor gondolatainkat is, s mi csak reménykedhetünk abban, hogy vagyunk olyan jó emberek, amilyennek a kutyánk hisz minket…

U-COO

IMG 1435

IMG 1426

IMG 1383

IMG 1434

IMG 1448

IMG 1423

IMG 1447

IMG 1424

IMG 1404

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr715237298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása