U-COO 2011.01.11. 12:58

Néhány gondolat…

 

A napokban, a híradásokban hallhattuk, hogy kutyákat kínoztak halálra, vagy brutálisan megölték őket, majd a kukába dobták a tetemüket. Engem mélységesen elborzaszt az ilyen cselekedet, nem is tudom megérteni ezt a viselkedést, s bízom benne, hogy a törvény szigora az állatkínzást elkövetőkre keményen fog lesújtani, amely majd példaértékű lehet mások számára is.
Ma reggel mesélte pityeregve egyik kedves ismerősöm, hogy kutyájukat a fiatal Moszkvai Őrkutyát Kyrát megmérgezte valaki. Nyilván zavarta az illetőt az eb nagy termete és markáns hangja, azt nem tudhatta, hogy milyen jámbor és kedves jószág volt, sok örömöt és boldog pillanatot okozott a családnak, akikkel rövid élete alatt együtt volt. Kyra 2 teljes napig szenvedett, kínlódott a mérgezéstől, az állatorvos sajnos már nem tudott segíteni rajta.
Azt kívánom: bárcsak megkapná minden állatkínzó a büntetést, amit megérdemel! Süllyedjen a föld alá szégyenében az ilyen "ember"!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr852576437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása