U-COO 2014.03.09. 18:02

Nőnap másnapján

Knitlhoffer László kutyakiképzőnk, és egyesületünk elnöke ismét bizonyította, hogy nem csak  a kutyákra terjed ki a figyelme, hanem a gazdákra is. Minden hölgy gazdi egy-egy szál vörös szegfűt kapott tisztelgésül a Nemzetközi Nőnap alkalmából. Ezt a magam nevében is köszönöm szépen.

A vasárnap délutáni kiképzésen bizony mondhatom rekordszámú kutyus és gazdi jelent meg, köszönhetően nyilván a csodás kora-tavaszi napsütéses időjárásnak. Fantasztikus volt  a hangulat, és igazi kuriózum is történt: Laci tréner oktatta a gazdikat  a kerékpárral való közlekedés sajátosságaira kutyussal. Ennek eredményét a fotókon majd láthatjátok, én jót mulattam. Sajnos kiskutyám Marcipán postásnak nézte,így nem állhatta szó nélkül a bicikliző egyesületi elnököt:-)

Marcipán kutyám mindig igyekszik gondoskodni arról, hogy egy percet se unatkozzak, és töltsek el nélküle a napomon, ma - hírnevéhez hűen - Tima német-juhász hölgyet ostromolta szerelmével, aki ennek viszonzásául egészen konkrétan "letojta" Marcipán feje búbját, egészen az orráig. De hát, nem hibáztatom Timát,  - bár szerintem Dénes gazda adhatna neki kevesebb spenótot is - mert az én kiskutyám bizony mindenbe szereti beleütni az orrát. Marcipánt hívták már professzornak, Casanova-nak, nőgyógyásznak, én e kis közjáték után  autentikusan "szaros kutyának" becézgettem. Nézzük e kellemetlen bűzű sztori jó oldalát, és ekkor elmondhatom azt,hogy Marcipánnak egy szava sem lehet,hiszen azt bizony nem mondhatja, hogy "le se szarják a nők":-))))

Miután kifürdettem a szobakutyámat a zöld színű Tima-produktumból, szerintem neki is más lett a véleménye...bár ez nem garantálja nála azt, hogy nem üti bele az orrát mindenbe ezentúl!

 fees.jpg

 

 A kiképzések fotói: 

https://plus.google.com/u/0/photos/102307834040745043520/albums/5988831950383485873?authkey=CK-grsPTm5TYtQE

U-COO

süti beállítások módosítása