A mai kiképzés esővel indult,majd verőfényes napsütésbe torkollott. Ez a kettősség az egész csapaton átvonult, kapucnis pulóverben kezdtünk,majd mindenki levett egy-egy réteg ruhát az áhított napsütés éltető meleg sugarai okán.

Ma már Gitta fotósunkat nélkülöznünk kellett, ám a helyettese egészen jól boldogult, ahogy majd láthatjátok.

Béla bácsit azonban elvittem a kiképzésre, nehogy lemaradjon a leckével, míg édes anyukája (Gitta) és a pót anyukája (Edit)  és "külföldiában" múlatja az időt:-) Szerencsére Dorina volt olyan kedves, hogy végigcsinálta a fegyelmező oktatást Bélával, én pedig folytattam vele az őrző-védőt. A vidám hangulatú kiképzés legvége nevetőgörcsbe torkollott az én hibámból. Marcipán kutyámat tanítjuk tárgyőrzésre,és segítségül hívtuk Lenke gazdáját Zolit ehhez. Zoli csak félinformációkat kapott feladatáról, így aztán amikor Marcipán-fiam épp jól csinált valamit Zoli akkor büntette pórázrántással, aminek hatására Én pedig hát Zolit büntettem kisebb - de mindenképpen akaratlan - tettlegességgel...

Ettől aztán nevetőizomlázunk lett, remélem a kutya és Zoli teljesítményét se rongáltam nagyon ezzel.

Zoli,ha ezt olvasod,tudd sajnálom!:-)

Fotók az alábbi linken elérhetők és letölthetők a szokott módon:

 https://plus.google.com/u/0/photos/102307834040745043520/albums/6014779229907218753

U-COO

 A vasárnapi kiképzésre kissé borult időben érkeztünk, reményeink ellenére azonnali felhőszakadásban volt részünk,melyet a fürkészsátor alatt vészeltünk át némi ezüstdíjas pálinka társaságában:-)

 

felllll.jpg

 sá2.jpg

 

sá.jpg

A felhőszakadás amilyen sebesen jött, olyan gyorsan is távozott, így hamar elkezdhettük az érdemi munkát. Sokat tanultunk gazdák is és kutyák is a mai kiképzésen. Négylábú társaink fejlődése szépen látható a feladatoknál, aminek minden csoporttársunk egyformán örült, volt olyan, hogy tapsban is kitörtünk:-)

További fotók az alábbi linken elérhetők:

https://picasaweb.google.com/101748669037477848161/2014Majus11

U-COO

süti beállítások módosítása