IMG 8561

A Kutyaszerviz SE is benevezett a Székesfehérváron már hagyományos rendezvénynek számító Lecsófesztivál főzőversenyére. Az Országos Civil Napok - rendezvény szervezői is ugyane napra hívták meg a Kutyaszerviz Bemutatós Csapatát kutyás bemutató tartására. Nem kevés logisztikába került, hogy összehangoljuk a két rendezvényen való részvételt, de úgy gondolom szépen sikerült:-)

A bemutatónkról szólva: a részünkre körbekerített macskaköves pálya feladta a leckét kutyáink tappancsainak, viszont nem csak ez az egy zavaró körülmény volt ám! : A mellettünk lévő sátorban a menhelyes kutyusokat kínálták örökbefogadásra, s amikor még egy kiscicát is megláttam az egyik kislány ölében, kezdtem aggódni, hogy bemutatós kutyáink figyelme majd odaterelődik. Szerencsére ez a profi kis kutyacsapat fegyelemből jelesre vizsgázott, csak a gazdik vezényszavaira figyeltek. Az ügyességi és az őrző-védő gyakorlatok nagy sikert arattak a közönségnél, többen jöttek gratulálni. 

A lecsó is jól sikerült, igazán ízletes lett, s a két helyszín közötti ingázások után jól esett megpihenni a Kutyaszerviz lecsósátorában, ahol kedves barátink, csoporttársaink körében kellemesen  eltöltöttük az időt.

Köszönet illeti Babikát és lányát Anitát akik nagy részt vállaltak a lecsó megfőzésében, köszönet Dénesnek és a Cuki Diszkontnak az eszköztámogatásért.

Gratuláció illeti Lacit, Anikót, Gittát, Katinkát és Erzsikét, ahogy Zsömit, Záport, Béla bácsit és Bömbi kisasszonyt, no meg Marcipánomat - a kivételesen nagy sikerű bemutató miatt!

S végül köszönjük  Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának is a meghívást!

U-COO

https://plus.google.com/photos/101748669037477848161/albums/5928701194173668561?banner=pwa

IMG 8416

ci.jpg

süti beállítások módosítása