Ma Kisfaludon jártunk a Kutyaszerviz csapatával tartottunk bemutatót. Népes közönség fogadott minket. A forgatag kellős közepén kaptunk pályát, ami nem kis kihívást jelentett kutyáknak s gazdáknak egyaránt. A kis csapat - végre Marcipánommal is kiegészülve - lelkesen követte Knitlhoffer tanár úr utasításait.
A kutyusok képzettségét kitűnően bizonyította több váratlan zavarás: mint például a szomszédos focipályáról berepülő labda, mely éppen a helyben maradási gyakorlat közben a kutyasor előtt pattogott el, melyet tulajdonosa lelkesen üldözött, vagy a kezében félig megevett zsíros kenyeret lóbáló a pályára kiabálva beszaladó kisgyerek... Párszor bizony bennem is megállt az ütő, ám sem Marcipán a nagy focista, sem Bömbi a kiváló apportírozó, sem Jack és Zsömi a remek örző-védők, sem pedig Roki a profi nem mozdult ki a helyben maradásból!!! Hűen követték gazdáik utolsó utasítását, s a szemkontaktust tartva éberen csak rájuk figyeltek. 
Bömbi babakocsi őrző tudománya kivívta a közönség tetszését, ahogy Zápor akrobata mutatványai is. Marcipán és Roki őrző védő munkája is tapsot kapott. Összességében igen tanulságos, és sikeres volt a bemutató, amit a "Press"- engedéllyel rendelkező Utczás István kollegánk fotói dokumentálnak.
Készülünk a következő alkalomra!:-)
U-COO
IMG 6305-001

kutyaszerviz 2013.07.15. 18:20

Bemutató

Nagy sikert aratott a hétvégi bemutató képei.

IMG 5845

süti beállítások módosítása