A mai szombat reggeli kiképzésen bizony Marcipán fiam szakállára fagyott a dér, olyan alacsonyan röpködtek a mínuszok.

A zord hideg ellenére is ügyesen gyakorlatoztak kutyáink. Az apportírozás volt ma a sláger, kivétel nélkül minden kutyus élvezettel csinálta. 
Ede megtáltosodott Szuszka apportfájától, legszívesebben vissza se adta volna gazdájának. Roki megint lelkesen kettesével vitte az apportfákat, Zénó is nyugtalanul várta, mikor kerül már sorra. Amíg egyik eb az apportfa után futott, csoporttársainak ülve helyben maradás volt a gyakorlat. Igenám, de lényegében mindegyikük akarta azt az apportfát, s gazdatársaimra nézve azt láttam, hogy Harry Pottert megszégyenítve szórják a "varázsigét" - pálca híján - jobb kezük mutatóujját ebeikre irányítva, az "Ül!" és a Marad!" volt a leggyakoribb, de elhangzott a bűvös "Neeeem!" is.:-) Hatott a varázs, bár segített, hogy gyakran ismételtük:-)
Laci tüzes akadályugrást is rendezett a csapatnak, s minden kutyus nagyon ügyesen ugrotta át a lángoló rudat és karikát.
Lássátok mindezt képekben:
U-COO


Made with Slideshow Embed Tool

A KutyaszervizSE oldalán és a Kutyaszerviz Blog oldalán található eszköz tálcán lehetőség van a fényképek és videók megtekintésére, megosztására. Egy rövid videó a használatáról.

Jó kép nézegetést, megosztást.

 

Január első szombati kiképzésén sajnos nélkülöznünk kellett fotósunkat, pedig igazán vidám pillanatokat tudott volna megörökíteni: kutyusaink annyit bolondoztak a szünetekben, hogy valósággal „meg kellett fékeznünk” őket, - ahogy kiképzőnk mindig fogalmaz, ha sorakozóra csábít minket. Aztán persze a gazdájára már mindegyikőjük áhítatosan hallgatott, s szépen végiggyakorlatozták velünk az órát. A kedélyes hangulatú kiképzést csak a ipari mértékben viharos erejű szél próbálta megrontani, de mi nem hagytuk magunkat, kitartottunk!

U-COO

süti beállítások módosítása