A mai csodálatos napsütéses őszi napon megkezdődött egy 8 éves ír-szetter és tacskó kutya keverék, nevezetesen Béla kutya kiképzése. Kedves barátnőm - aki immár a Kutyaszerviz hivatalos fotósává avanzsált – nagy lelkesedéssel vetette bele magát élete első kutyakiképző órájába. Béla nagyon szereti gazdáját és gazdája is ügyesen vette a kihívásokat, ahogy kiképzőnk mondta: „Béla iskolaérett lett.”


A következő óra Astoré a gyönyörű német juhász kölyöké volt. Nem volt egyszerű a szertelen boldog kölyköt munkára szorítani, de gazdájának szerencsére nagy a kitartása, és Laci professzionális irányításával gyönyörűen teljesítették a feladatokat.

Őket követte a 18-órai csoportos foglalkozás, melybe érkezett ma Bömbi kisasszony, Jack, és Marcipán. A sötétedés korai elkövetkezte miatt elég muris helyzetek alakultak, rengeteget nevettünk egymáson és magunkon, fantasztikusan jó hangulatú óra sikeredett, s a fáradt (és álmos) kutyakiképző, fáradhatatlanul osztotta a jó tanácsokat. Az október mappában folyamatosan frissülnek a fotók, ott láthatjátok miről is beszélek:-)

U-COO

Már több  150 fotó érhető el az októberi albumban.

 


süti beállítások módosítása