DSCF0638

Július 1-jén került sor a negyedik túrázásunkra, melynek helyszíne Bakonykúti, Burok – völgy volt. A lelkes résztvevőkkel a Kertész csárdánál találkoztunk, onnan együtt indultunk a túra helyszíne felé.
Amelyik túrán Dénes is jelen van, ott nem hiányozhat a pálinka sem! Így történt most is. Megérkezésünk után Dénes kiosztotta az „arató pálinkát”. Közel 40 0C és ragyogó napsütés volt, de a fák árnyékolta völgyben kellemesebbnek bizonyult az idő. Ott csak a szúnyogok és a nyakig érő csalán okozott kihívást. Az úton fellelhető kisebb-nagyobb tócsákat a kutyák nagyon élvezték. Volt, amelyik eb meghempergett a frissítő dagonyában, azonban más kutyák pipiskedve kikerülték. Az úton kitűnő játszóteret találtak a négylábúak, melyről a fotók is árulkodnak. Egy 4-5 méter magas, 7-8 méter hosszú kidőlt fán szaladgáltak fel-le.
Akik otthoni teendőik miatt nem tudtak eljönni a túrára, meggy lekvár befőzés miatt, ők egy üveg lekvárral tisztelegtek a túra emlékére. Az üvegen eme pár sor áll: „Meggy lekvár, ami készült 2012. esztendő július havának első napján a burok – völgyi túra emlékére.” Köszönjük Karolina és Roli!


A következő túra várhatóan augusztus 5-én lesz, Csákváron.

Képek a kirándulásról. 


Made with Slideshow Embed Tool

DSCF0570

DSCF0577

süti beállítások módosítása