Szulej 2011.04.07. 10:39

Napsütötte órák

 A képzésen résztvevők számára, valamint a hangulatra is jelentős hatása van, hogy végre ereje van a napnak, szinte melegünk van a kiképzések során. 

 

 

A kutyák sem felejtettek, miért is felejtenének, sőt új célokat tudunk kitűzni kedvencünk számára. A cél legyen bár egy szép hátraarc, vagy egy tökéletes behívás, az apport visszahozása, minden perc amit ennek elérésével töltünk örömet fog okozni.

Nem is akkor fogjuk észrevenni a fejlődés hatásait amikor a kiképzésen vagyunk, sokkal inkább akkor, amikor együtt sétálunk és láthatóan képzésre nem járó kutyával+gazdájával találkozunk. Ekkor tűnik szembe a szakadék: a gazda és kutyája hogy reagál a helyzetekre, hogy figyelnek egymásra és a környezetükre, mert ez a legfontosabb, ahogy itt is írják. 

És akkor képek a tavaszi képzésekről, amelyek itt is elérhetőek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr722806671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása