U-COO 2010.11.13. 19:30

Az "extra":

A mai napon igazi meglepetésben volt része a kiképzés résztvevőinek, ugyanis egy kissé méretesebb négylábú is "beszállt" az ebek oktatásába, mint úgynevezett zavaró tényező. Nem kertelek tovább: egy óriási, de a maga nemében páratlanul gyönyörű paripa és fess lovasa volt az "extra". A kutyák tűrőképességét tette próbára oktatónk azzal, hogy szlalomoztatta őt oly módon, hogy a kutyáink mellett állva mi gazdák is megszeppenve, s fejünket felfelé szegve bámultuk a barátságos ám - mérete miatt is - tekintélyt parancsoló állatot. Egy-két kutyatársunk félénkebben fogadta ezt a meglepetést, de nagy átlagban, jól reagáltak négylábú barátaink, arra hogy egy termetesebb élőlény lépdel a patáival az orruk előtt, vagy a farkuk végében...

No nemcsak erről szólt a kiképzés, más gyakorlatokat is ismételgettünk a bevésődés reményében, s a maradék gázolaj segítségével tüzes karikát és tüzes gátat is ugrottak kutyáink.

Csak az a sok ökörnyál ne lengedezett volna szüntelenül... igaz-e Laci?:-)))

 

A képek itt is elérhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr872446824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása